Forside » Aktuelt » Norrøn Gruppen ønsker Norrøn Rehabilitering velkommen!

Norrøn Gruppen ønsker Norrøn Rehabilitering velkommen! 

Norrøn Rehabilitering ble den 1. september 2021 en del av Norrøn Gruppen.

Terje Dyrsand, William Meyer og Kevin Tengesdal har gått sammen med Norrøn Gruppen AS og etablert Norrøn Rehabilitering AS. Fra 1. september 2021 ble Dyrsand Bygg AS en del av Norrøn Gruppen. Kevin Tengesdal skal være daglig leder i det nye selskapet.

– Når muligheten til å få med Norrøn Gruppen på laget dukket opp, så vi et stort potensial i å inngå samarbeid for videre utvikling. Sammen har vi lang og bred erfaring i byggebransjen og ønsker og utvikle oss videre i fellesskap, uttaler Terje Dyrsand.

Terje tar med seg alle sine ansatte inn i Norrøn Rehabilitering AS. De skal dele kontorlokaler sammen med Norrøn Bolig, i Håndverkshuset i Årstaddalen. Vi har lenge ønsket å rendyrke vår avdeling for renovering av fast eiendom. Dette er et stadig voksende marked som vi ønsker å være en del av. I den forbindelse ønsket vi å etablere et eget selskap med fokus på dette området. Målsettingen er å spisse fagkunnskap, med beste service og kvalitet til konkurransedyktige priser. En rendyrket drift gir også fordeler på kostnadssiden, som er helt nødvendig i et krevende marked.

– Jeg har kjent Terje, Kevin og William lenge og visste at de var de rette til å få med på denne etableringen, uttaler Tor Inge Larsen.

Det er i tillegg viktig for oss å informere våre kunder i Dyrsand Bygg, om at alle pågående byggeprosjekter utføres etter eksisterende avtaler.

Se også:

Norrøn Rehabilitering søker tømrere!

Norrøn Rehabilitering søker dyktige tømrere og tømrerlag for videre satsing. Du må ha sans for kvalitet, godt håndverk og kunne jobbe selvstendig. Vi tilbyr et godt arbeidsmiljø, varierte arbeidsoppgaver, gode lønnsbetingelser, konkurransedyktige pensjonsordninger og firmabil.

LES MER